Thea Åhsbom Kristiansen

Advokat – fagansvarlig kjøpsrett

Som advokat og fagansvarlig på kjøpsrett i Austin Lyngmyr, jobber Thea Åhsbom Kristiansen for klienter på både kjøper og selgersiden i kjøp/salg- konflikter. I tillegg behandler hun saker innenfor oppsigelse/avskjed og saker som angår pengekrav og avtaler.

Thea Åhsbom Kristiansen har jobbet i flere år med reklamasjonssaker på bil, båt, bobil og håndverkertjenester. Med bakgrunn fra Forbrukerklageutvalget, hvor hun har vurdert en rekke saker og utarbeidet vedtak, har hennes kompetanse blitt spisset på nevnte sakstyper.

Bakgrunn

 • Forbrukerklageutvalget (Juridisk rådgiver)
 • Advokatfirmaet Grette DA (Trainee)
 • Universitetet i Bergen (Master i rettsvitenskap)

Hei! Hva kan jeg hjelpe deg med?
Send en melding til Thea

  Relevante referansesaker

  Les saker Thea har løst for sine klienter

  Frikjent for fusk på eksamen

  Studenten avla eksamen høsten 2020. Da oppgaven ble sensurert ble det fattet mistanke om selvplagiering og studenten mottok varsel om mistanke om fusk.

  Erstatningsansvar i aksjeselskaper

  Austin Lyngmyr fikk nylig medhold i sak om erstatning etter aksjeloven § 17-1, grunnet uaktsomhet. Aksjeselskapsformen innebærer et begrenset deltakeransvar, slik at det man eventuelt risikerer er pengene man betalte for aksjene.

  Medhold i heving av bruktbilkjøp

  Saken omhandlet en 2000-modell Toyota Hilux som klient kjøpte av en privatperson for 70 000,-. En tid etter kjøpet oppdaget kjøper flere feil ved bilen. Selger tilbød seg heving av kjøpet og dette ble akseptert av kjøper. Kort tid etter trakk selger seg fra denne avtalen og ville ikke lenger heve kjøpet.

  image description

  Fornøyde kunder er vår beste bekreftelse