Erfaringer

Vårt mål er alltid å løse sakene best mulig for våre klienter. Les noen av anmeldelsene fra våre fornøyde klienter.

Vi bistår deg med saker innen bolig og eiendom, bil, båt, bobil og campingvogn, arbeid og arbeidsforhold, avtale og kontrakt, barn, skole og eksamen.

Her ser du et utdrag av våre anmeldelser. Om du vil se originalene, finner du dem her: Facebook-anmeldelser og Google-anmeldelser.

 Heving av bilkjøp

“God veiledning og hjelp ved heving av bilkjøp”

Fullt medhold i tingretten

“Vi vil takke Thea Kristiansen for godt og grundig arbeid i vår sak.
Hun har hele veien informert oss på en god måte og vi har hatt en fin dialog med henne hele veien.
Vi vil anbefale henne på det sterkeste og ønsker henne lykke til videre i hennes virke som advokat.”

Boligsak

“Jeg vil takke for hyggelig samarbeid og fin oppfølging av advokat Fredrik Aasen. Veldig god og profesjonell hjelp. Vi vant saken! Meget fornøyd, anbefaler deg gjerne videre.”

Heving av boligkjøp

“Vi har fått uvurderlig hjelp i saken vår mot eierskifteselskapet. Advokat Thor Gunnar Austin har lang erfaring innen boligrett, og vi følte oss godt ivaretatt hele veien. Advokaten klarte å få eierskifteselskapet med på en avtale som til slutt endte med at vi fikk hevet kjøpet samt at vi får utbetalt prisøkning og kostnader. Vi er veldig takknemlig for utfallet og anbefaler Austin Lyngmyr Advokatfirma på det varmeste.”

Fornøyd med advokatbistand

“Jeg vil takke advokat Marita Moe v/ Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS. Hun bisto meg i en sak. Jeg er fornøyd med et godt resultat og vil anbefale henne på det sterkeste.”

Sak løst med en mail

“Løste saken min med 1 mail. Blir vel ikke bedre en det. Stor TAKK til Estin Blessom.”

Heving av bobilkjøp

“Stor takk til advokat Kjetil Lyngmyr for upåklagelig oppfølging i en svært kompleks sak som pågikk i halvannet år. Det er en stor påkjenning å stå i en rettsprosess over så lang tid, men vi følte oss godt ivaretatt under hele prosessen, og opplevde at Lyngmyr var oppdatert på vår sak og klar til å følge oss opp til en hver tid. Vi vant i Tingretten, og fikk hevet kjøp av bobil.”

Heving av bilkjøp

“Jeg fikk veldig god hjelp av advokatfullmektig Thea Kristiansen. Hun var veldig profesjonell gjennom hele prosessen, og fulgte opp akkurat som jeg ønsket. Hun kom med gode råd vedrørende min sak om heving av bilkjøp. Hun svarte raskt på hver enkelt e-post eller telefonsamtale og lot ikke meg som en klient ha noen slags spørsmål eller usikkerhet 😉 Hun fikk raskt gjennom et meget godt resultat, og jobbet aktivt mot mitt mål.
Jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale!! Tusen takk!”

Bilsak

“Jeg vil gjerne rette en stor takk til Advokatfullmektig Thea Åhsbom Kristiansen v/ Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS. Hun representerte meg i en sak mot Tesla som var helt fastlåst. Med sin profesjonalitet, dyktighet og pågangsmot klarte hun å løse saken til det beste for meg og jeg er svært fornøyd. Thea leverte kvalitet fra start til slutt. Hun var lett å prate med, lett å komme i kontakt med og svarte raskt og presist på alle henvendelser fra meg og Tesla. Hun er opptatt av saklighet, har gode verdier og er flink til å gi råd og veiledning.”

“Jeg vil anbefale henne på det sterkeste og jeg kommer uten tvil til å benytte meg av hennes kompetanse og Austin Lyngmyr & Co hvis jeg skulle få behov for juridisk bistand ved annen anledning.”

Boligsak

“Fikk utmerket hjelp fra dette firmaet i en eiendomssak mot DNB eiendom i forbindelse med kjøp av bolig. DNB var totalt urokkelige tross åpenbare alvorlige meglerfeil. DNB brukte 4 forskjellige advokater på saken som endte i tingretten, de de fikk seg en ‘skikkelig smekk’. Ingen problemer med å anbefale dette firmaet. Profesjonelle, punktlige og ikke minst: Gir deg en nøktern vurdering av hvorvidt du har en ‘god’ sak.”

Reklamasjon boligkjøp

“Jeg var i kontakt med Marita Moe i forbindelse med sak vedrørende reklamasjon på boligkjøp og fikk veldig god hjelp og veiledning – Anbefales på det varmeste.”

Arbeidsforhold

“Tusen takk Thea Åhsbom Kristiansen v/ Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS.
Jeg er så takknemlig for at jeg ble tildelt deg som advokatfullmektig i min arbeidssak mot tidligere arbeidsgiver. Du har vist interesse, engasjement, sympati og en stor innsats iløpet av de 8 månedene vi har holdt på. Måten du forberedte deg på og gjennomførte rettsaken må klassifiseres som eksemplarisk og jeg følte meg ivaretatt fra start til slutt. Takket være deg så sitter jeg igjen med utelukkende positive tanker og følelser. Jeg kommer absolutt til å bruke deg igjen skulle det være behov for det. Tusen takk!!”

Reklamasjon bilkjøp

“Jeg hadde en sak som gjaldt reklamasjon og følgefeil av nybil. Advokatfullmektig Thea Kristiansen hjalp meg i hele prosessen. Hun var profesjonell, alltid tilgjengelig og løste saken på en elegant måte. Jeg vil anbefale henne på det sterkeste.”

Reklamasjon bobilkjøp

“Veldig fornøyd med all hjelp og støtte vi har fått av Kjetil Lyngmyr, som har ført vår sak, med heving av bobilkjøp, på en sikker og profesjonell måte. Vi vant frem på alle punkter i Tingretten.” ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Løste juridisk sak

“Advokat Andreas Holmsen-Ringstad hos Austin | Lyngmyr har bistått meg med en juridisk sak over noen uker. Det har vært en meget ryddig og effektiv prosess, som løste seg til min fordel. Jeg er imponert over kompetansen, kapasiteten og hans tillitvekkende personlige fremtreden, og vil definitivt ta kontakt igjen dersom behovet skulle oppstå. Jeg anbefaler han varmt til alle som har behov for juridisk bistand.”

 

Hyggelig og trivelig advokat

“Hadde Kjetil som advokat, og er strålende fornøyd. Hyggelig og trivelig kar  anbefaler folk å ta advokat fra dette firmaet!”

Dyktig og kunnskapsrik

“Advokat Thor Gunnar Austin er meget dyktig og kunnskapsrik. Forsikringsselskapet Help trakk saken like før rettsak.”

Reklamasjon boligkjøp

 

“Jeg har fått meget god hjelp av Advokat Stian Jensen i forbindelse med sak vedrørende reklamasjon på boligkjøp hvor boligen viste seg å inneholde skjeggkre. Har fått god veiledning gjennom prosessen og saken er håndtert på ypperste vis. Jeg kan gi mine beste anbefalinger til andre som trenger juridisk bistand i lignende saker.”

Lurer du på om du har en sak? Vi gir deg gratis førstevurdering:

Send oss en melding