Som arbeidstaker er du godt dekket av arbeidsmiljøloven. Likevel ser vi som arbeidsrettsadvokater at det ofte skjer brudd på lovverket, og enda flere situasjoner hvor arbeidsgiver handler i gråsonen av arbeidsmiljøloven.

Det kan være lett å føle seg som den svake part, og vegre seg for å stå opp mot eller varsle arbeidstaker om uforsvarlige arbeidsforhold. Enten fordi de er redde for sanksjoner hvis de varsler, eller rett og slett fordi de antar at arbeidsgiver handler i tråd med loven.

I slike tilfeller kan det være lurt å involvere en advokat. Våre advokater som har spesialisert seg innen arbeidsrett, og som har hjulpet mange i vanskelige arbeidssituasjoner.

Kontakt oss for gratis vurdering av din sak her.

Hvilke saker kan vi hjelpe deg med?

For oss er ingen sak for stor eller for liten. Som spesialister på arbeidsrett kan vi hjelpe både arbeidsgivere og arbeidstakere med en bredt spekter av saker relatert til arbeidslivet. For eksempel ansettelse, lønns- og arbeidsavtaler, oppsigelse og nedbemanning, diskriminering og trakassering, eller lignende.

Vi deltar også gjerne i drøftelsesmøter, lønnsforhandlinger eller andre arbeidsrelaterte situasjoner hvor det kan være lurt å inkludere en advokat.

Finn ut om du har en sak – gratis og uforpliktende!

Er du usikker på hvorvidt du har en sak eller ikke? Eller om det lønner seg å involvere en advokat? Vi mener at alle skal ha mulighet til å ivareta sine rettigheter. Derfor har vi gjort det så enkelt som mulig å få råd i forbindelse med juridiske problemstillinger:

Hos oss får du gratis førstevurdering, slik at du kan finne ut om du har en god sak før du velger å bruke en advokat. Vi sjekker også om du har rett på fri rettshjelp og tar oss av alt papirarbeidet. Du betaler kun en egenandel.

Bekymret for dyr advokatregning? I saker tilknyttet oppsigelse eller avskjed, er det ofte arbeidsgiver som tar regningen. Dermed har du god sjanse for å få dekket utgiftene til advokat.

Om du har problemer på jobb, vil det dermed være både trygt og smart å ta kontakt med en av våre dyktige advokater.

Våre advokater

Møt våre spesialister innen arbeidsrett.

Thor
Gunnar Austin

Advokat/managing partner

Thor Gunnar er daglig leder og partner, og har i nærmere 20 år jobbet med spørsmål tilknyttet eiendomsrett.

Andreas
Holmsen-Ringstad

Advokat/assosiert partner

Andreas er assosiert partner i Austin Lyngmyr, med spisskompetanse i arbeidsrett og kontraktsrett, herunder bil og eiendom.

Marita
Moe

Advokat

Marita arbeider særlig med saker innenfor familierett, arbeidsrett og kontraktsrett, og har ført mange saker for retten.

André
Abelson

Advokat

André har lang erfaring innen kontraktsrett, herunder emner relatert til bank og finans, bil og bolig.

image description

18+ profesjonelle medarbeidere

Relaterte saker

Les om saker vi har hjulpet våre klienter med innen arbeidsrett.

Erstatning etter oppsigelse under sykemelding

Advokatfullmektig Andreas Ringstad bisto en arbeidstaker som ble gitt en oppsigelse under sykemelding. Arbeidsgiver hevdet det lå økonomiske årsaker bak. Ringstad innga stevning på vegne

Seier i lagmannsretten

I en nylig dom avsagt i Agder lagmannsrett fikk klient hos Austin Lyngmyr & Co fullt medhold i saken som gjaldt krav om erstatning mot

Enighet etter arbeidstvist

Advokat Therese Schøne bisto en arbeidstaker som ble bedt om å slutte i sin stilling uten at arbeidsmiljølovens formkrav til oppsigelse var fulgt. Partene var

image description

Fornøyde kunder er vår beste bekreftelse

image description

Vi brenner for fornøyde kunder

image description
Vi behandlet915 saker i 2019
image description
Våre klienter har gitt oss5 ⭐ på Facebook
Fikk hjelp av meget flink Advokat Stian Jensen i sak med møbelforhandler. Utrolig pålitelig og profesjonell person som fikk forstått komplisert sak jeg hadde og fikk ordnet det i veldig kort tid. Anbefaler
Har hatt bistand fra advokat Andreas Ringstad ved 2 tilfeller. Kan anbefale han på det sterkeste, alltid meget godt forberedt, og man føler seg hørt og ivaretatt.
Takk til adv. Kjetil Lyngmyr for gode råd. Når hans navn ble nevnt som vår advokat, løste saken seg! Hjertlig takk!
Jeg er veldig fornøyd med hjelpen vi får fra Austin Lyngmyr. Kjetil responderer raskt, er løsningsorientert og gir verdifull hjelp når vi trenger det.
Tusen takk for alt av hjelp. Om noen jeg kjenner får problemer med bil er Kjetil Lyngmyr min første anbefaling. Fantastisk jobb har du gjort for oss.
Fikk meget god hjelp fra advokat Thor Gunnar Austin da jeg hadde problemer med en eiendomsmegler. Megleren ble dømt for uaktsomhet og brudd på lov om eiendomsmegling. Vil med dette absolutt berømme advokat Austin og Austin-Lyngmyr AS.
Advokat Thor Gunnar Austin er meget dyktig og kunnskapsrik.

Relaterte artikler

På utkikk etter mer informasjon? Les våre artikler om arbeidsrett.

Oppsigelse av sykmeldt arbeidstaker

Et saksområde vi har hatt mange saker på er oppsigelse av sykemeldt arbeidstaker. Her foreligger det ofte misforståelser av rettsreglene fra en eller begge parter.

Erstatning ved yrkesskade

Har du vært utsatt for arbeidsulykke eller yrkessykdom på jobb kan du ha krav på erstatning. Ved yrkesskade er det viktig at du melder fra

Oppsagt eller sagt opp selv?

En særlig problemstilling dette firmaet har hatt en del saker på er konflikter mellom arbeidstaker og arbeidsgiver vedrørende avslutning av et arbeidsforhold. Problemstillingen er hvilken

image description

87+ Artikler

Problemer på jobb, hjemmebane eller med noe du har kjøpt? Hva vi kan hjelpe deg med?
Spør advokaten
Gratis og uforpliktende
NB! I en periode fremover tilbyr vi kun videomøter, av hensyn til smittevern under koronapandemien.