Advokatbistand i forbindelse med permittering

Permittering innebærer midlertidig suspensjon av arbeidstakers arbeidsplikt og arbeidsgivers lønnsplikt. Permittering er ment å være et virkemiddel arbeidsgivere kan benytte dersom de opplever driftsproblemer av midlertidig karakter. Det kan være krevende å vite hva som er riktig fremgangsmåte og hvilke rettigheter som gjelder. Våre advokater hjelper både arbeidsgivere og arbeidstakere i saker som omhandler permitteringer.

Hvilke saker kan vi hjelpe deg med?

For oss er ingen sak for stor eller for liten, og som spesialister på arbeidsrett kan vi hjelpe både arbeidsgivere og arbeidstakere med spørsmål og tiltak knyttet til permitteringer.

Finn ut om du har en sak – uforpliktende!

Er du usikker på hvorvidt du har en sak eller ikke? Eller om det lønner seg å involvere en advokat? Vi mener at alle skal ha mulighet til å ivareta sine rettigheter. Derfor har vi gjort det så enkelt som mulig å få råd i forbindelse med juridiske problemstillinger:

Hos oss får du uforpliktende førstevurdering, slik at du kan finne ut om du har en god sak før du velger å bruke en advokat. Vi sjekker også om du har rett på fri rettshjelp og tar oss av alt papirarbeidet. Du betaler kun en egenandel.

Har du spørsmål tilknyttet permitteringer, vil det dermed være både trygt og smart å ta kontakt med en av våre dyktige advokater.

Våre advokater

Møt våre spesialister innen arbeidsrett.

Marita
Moe

Advokat- fagansvarlig arbeidsrett

Advokat Marita Moe arbeider særlig med saker innenfor arbeidsrett og kontraktsrett, herunder kjøp – og pengekravsrett, boligsaker og familierett.

Yasaman
Aalaei

Advokat

Yasaman Aalaei har lang erfaring fra NAV. For øvrig bistår hun på et bredt spekter av sakstyper. Yasaman behersker persisk og engelsk i tillegg til norsk.

Stine
Nytrø

Advokat
Nytrø har tidligere jobbet med flere forskjellige rettsområder som advokatfullmektig og rådgiver. Bakgrunn: Forbrukerrådet (rådgiver) Advokatconsult (advokatfullmektig)

Hannah
Rachel Cowan

Advokat

Advokat Hannah Rachel Cowan har særlig kompetanse på saker innen fast eiendom, kjøpsrett , avtalerett og strafferett. Hun har behandlet mange boligtvister, og bistått både kjøper- og selgersiden i reklamasjonssaker på bil, båt og bobil. Cowan har i tillegg lengre erfaring som bistandsadvokat.

image description

16+ profesjonelle medarbeidere

Relaterte saker

Les om saker vi har hjulpet våre klienter med innen arbeidsrett.

Ble oppsagt i prøvetiden – fikk erstatning

Arbeidstaker har også et stillingsvern i prøvetiden

image description

Fornøyde kunder er vår beste bekreftelse

image description

Vi brenner for fornøyde kunder

image description
Vi behandlet915 saker i 2020
image description
Våre klienter har gitt oss5 ⭐ på Facebook
Fikk hjelp av meget flink Advokat Stian Jensen i sak med møbelforhandler. Utrolig pålitelig og profesjonell person som fikk forstått komplisert sak jeg hadde og fikk ordnet det i veldig kort tid. Anbefaler
Har hatt bistand fra advokat Andreas Ringstad ved 2 tilfeller. Kan anbefale han på det sterkeste, alltid meget godt forberedt, og man føler seg hørt og ivaretatt.
Takk til adv. Kjetil Lyngmyr for gode råd. Når hans navn ble nevnt som vår advokat, løste saken seg! Hjertlig takk!
Jeg er veldig fornøyd med hjelpen vi får fra Austin Lyngmyr. Kjetil responderer raskt, er løsningsorientert og gir verdifull hjelp når vi trenger det.
Tusen takk for alt av hjelp. Om noen jeg kjenner får problemer med bil er Kjetil Lyngmyr min første anbefaling. Fantastisk jobb har du gjort for oss.
Fikk meget god hjelp fra advokat Thor Gunnar Austin da jeg hadde problemer med en eiendomsmegler. Megleren ble dømt for uaktsomhet og brudd på lov om eiendomsmegling. Vil med dette absolutt berømme advokat Austin og Austin-Lyngmyr AS.
Advokat Thor Gunnar Austin er meget dyktig og kunnskapsrik.

Relaterte artikler

På utkikk etter mer informasjon? Les våre artikler om arbeidsrett.

Oppsigelse uten grunn

Det er strenge regler rundt fremgangsmåte og begrunnelse for oppsigelse på jobb

Drøftelsesmøte når arbeidstakeren er sykemeldt

Arbeidstakere har et særlig stillingsvern ved sykdom – men vernet er ikke absolutt. Før arbeidsgiver sier opp en ansatt må det drøftes med arbeidstaker.

Advokat i forhandlingsmøte med arbeidsgiver

I enkelte situasjoner kan du som arbeidstaker kreve forhandlingsmøte med arbeidsgiveren.

image description

111+ Artikler

Problemer på jobb, hjemmebane eller med noe du har kjøpt? Hva vi kan hjelpe deg med?
Spør advokaten
Gratis og uforpliktende